+31 85 1051154 info@e-matcher.com
e-Matcher pand toren

Contact opnemen of een demo aanvragen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een demo aanvragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De organisatie van e-Matcher

e-Matcher heeft al 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van online HR software voor uitzendbureaus, overheid en het bedrijfsleven. Wij denken in totaaloplossingen van hardware, software en communicatie. e-Matcher ontwikkelt data-gedreven cloud software platformen voor bedrijven in de flexbranche die zorgen dat bijna alle administratieve processen volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. Een totaaloplossing van hardware, software en communicatie welke onder de naam e-Matcher naar de markt wordt gebracht. Hierbij ligt de focus op locatie- en platformonafhankelijk werken.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal. Het (auto)matchen van kandidaten, het maken van contracten, het gebruik van automatiseerde actielijsten en prioriteitsbepaling vanuit het management, zorgen voor een sterk versoepeld bedrijfsproces.

De oprichter en medewerkers van e-Matcher hebben zelf jarenlange ervaring als uitzender en e-Matcher is derhalve ontstaan vanuit de behoefte aan een “tool” die beter aansluit bij de wensen van een uitzender. Het team van e-Matcher is dus de ideale gesprekspartner voor een uitzender omdat zij praktische ervaring en deskundigheid ter tafel brengen maar bovenal ‘dezelfde taal spreken”.

Sinds het begin van het internet (1996) hebben wij een totaalpakket gebouwd en doorontwikkeld voor de meest uitdagende administratieve omgeving van Nederland; de uitzendbranche. Dit heeft geleid tot een zeer dynamisch pakket dat overweg kan met uiteenlopende situaties. De uitzendmarkt levert immers iedere mogelijke vorm van arbeid. De focus van onze pakketten ligt op een volledige automatisering van administratieve processen waardoor er meer tijd is voor commerciële trajecten.

Al onze diensten zijn ontwikkeld door de branche voor de branche.
En samen met u ontwikkelen wij door!

e-Matcher 2.0 B.V.

Sales en administratie
+31 (0) 85 105 1154
info@e-matcher.com

Trainingen en Support (CSO)
+31 (0) 35 711 0349
cso@e-matcher.com
ice@e-matcher.com

KVK: 91188903
BTW nr: NL865576865B01

Meer weten?

of bel

085 105 1154

e-Matcher logo wit

Meer weten?

of bel

085 105 1154

e-Matcher 2.0 BV
info@e-matcher.com